Normal_politiebordje._politie

Tot twee keer toe is een gehandicapte man uit Kaatsheuvel lastiggevallen door een agressieve wielrenner. De eerste keer werd de hulphond van de man getrapt, de tweede keer kreeg hij zelf een tik van de wielrenner. Ben Arends heeft aangifte gedaan bij de politie. Maar omdat hij tevens slechtziend is, kan hij geen bruikbare tips geven. Dat meldt RTL Nieuws.

Na het eerste voorval deed Arends nog geen aangifte bij de politie. Wel plaatste hij op zijn Facebookpagina een bericht over het voorval waarbij de wielrenner zijn hond trapte. Dit bericht is inmiddels bijna zesduizend keer gedeeld. Zijn hond Anton is onderzocht, maar lijkt er geen blijvende schade aan over te hebben gehouden.

Na het tweede incident waarbij hij zelf fysiek werd aangevallen, besloot hij toch aangifte te doen. Het bleef niet alleen bij fysiek geweld, de man dreigde: “Je moet niet denken dat je mij te kakken kan zetten op Facebook. Als je dat nog een keer doet schop ik je kuthond dood.” Arends kan geen bruikbare tips geven aan de politie, maar hij vermoedt dat het een vakantieganger is die in de omgeving van Kaatsheuvel verblijft.

De politie heeft op 112vandaag.nl een oproep geplaatst over de gebeurtenissen en vraagt een ieder die iets heeft gezien zich te melden. Op dit moment is het onderzoek naar de incidenten in volle gang.

Door: Redactie Nationale Zorggids