Tweede seizoen voor hitprogramma Meer dan verwacht

De populaire serie Meer dan verwacht krijgt een tweede seizoen.  Komende winter wordt het programma weer uitgezonden bij de EO op NPO 1. Drielingfamilies Tatiana, Mieke en Nick en Nicole en Kevin keren terug en ook is er dit seizoen een nieuw gezin: Cora en Floris die jarenlang een onvervulde kinderwens handen en plotseling verrast werden met een drielingzwangerschap. Dit meldt EO. 

Vier families met een drieling worden in het tweede seizoen dus weer gevolgd tijdens hun lange dachten en korte nachten. Kijkers kunnen zien hoe zij hun aandacht verdelen tussen huilende kindjes, hoeveel luiers ze dagelijks verschonen en wat het allemaal van de ouders vraagt om voor een drieling te zorgen.

Nieuw gezin

Nieuw dit seizoen zijn Cora en Floris, die na meerdere mislukte ivf-pogingen op een natuurlijke wijze zwanger worden van een eeneiige drieling. Het stel wordt gevolgd tijdens de zwangerschap en vlak erna.

Het eerste seizoen van Meer dan verwacht wist dagelijks meer dan een miljoen kijkers te trekken. “Meer dan verwacht is een prachtige combinatie van herkenbaarheid en verbazing. De herkenbare opvoedsituaties zijn extra uitdagend omdat de gezinnen alles keer drie voor de kiezen krijgen. Elk gezin dealt hier op z’n eigen manier mee, van gezellige chaos tot strakke structuur. Inspirerend om naar te kijken.” De serie is daarom ook genomineerd voor de Televizier-Ring.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky
Afbeelding: EO