CEO Marjo Vissers-Kuijpers van VGZ finalist Topvrouw van het Jaar 2024

Marjo Vissers-Kuijpers, CEO van zorgverzekeraar VGZ, is een van de drie finalisten voor de titel Topvrouw van het Jaar 2024. Samen met CEO Karin van Baardwijk van Robeco en Saskia Egas Reparaz, CEO bij Hema, strijdt ze voor de titel. Dit meldt Talent naar de Top. 

De verkiezing Topvrouw van het Jaar viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Nog altijd is het belangrijk om een platform te creëren waar vrouwen aan de top aandacht krijgen en zichtbaar zijn. Zo kunnen zij hun functie van rolmodel voor jonge vrouwen vervullen, laat de organisator weten.

Jury Topvrouw van het Jaar 2024

Vrouwen die in aanmerking komen voor de titel Topvrouw van het Jaar 2024 hebben aantoonbaar carrièreresultaten behaald en zitten volop durf, ambitie en leiderschap. “De wijze waarop de topvrouwen deze kwaliteiten inzetten om als rolmodel te fungeren, zijn bij de keuze voor de winnaar doorslaggevend.” De jury die op donderdag 19 september zal kiezen bestaat uit voormalig voorzitter van de Tweede Kamer Khadija Arib, luitenant-generaal Elanor  Boekholt-O’Sullivan, President-directeur Wouter Koolmees van de NS en CEO Annette Mosman van Heineken.

Door: Nationale Zorggids