Normal_image001__30_

Warme handschoenen vormen geen overbodige luxe in de winter. Handschoenen zorgen voor een extra stuk bescherming van je handen tegen de kou. Of ze bieden extra veiligheid zoals op de motor, waar lederen handschoenen gedragen worden om de huid niet alleen tegen kou, maar ook tegen valpartijen te beschermen. Handschoenen zorgen dus altijd voor een stuk bescherming. Tijd voor een nadere kijk op handschoenen en de nieuwste mogelijkheden.

Touchscreen proof handschoenen

Niets zo vervelend als wanneer je op je fiets, scooter of motor een mobiel ter navigatie hebt vastgezet aan het stuur en je moet telkens je handschoenen uittrekken om het scherm te bedienen. Touchscreen Handschoenen zijn dus een echte uitkomst in dergelijke gevallen. Je kunt je handschoenen gewoon aanhouden terwijl je het scherm aanraakt. De vingertoppen van de handschoenen bestaan uit een speciaal materiaal waarmee je een beeldscherm kunt bedienen.

Dit verhoogt de veiligheid. Want even niet opletten, doordat je je handschoen al rijdend moet uittrekken, zorgt al voor een verhoogd risico binnen het verkeer. De Touchscreen handschoen maakt het leven weer nét wat eenvoudiger!

Verschillende type Touchscreen Handschoenen

Touchscreen handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er (spat)waterdichte handschoenen, die perfect geschikt zijn voor op de fiets en scooter. Daarnaast zijn er ook volledig water- en winddichte, geïsoleerde touchscreen handschoenen, die echt bestemd zijn voor op de scooter of motor. Beide soorten, van het merk R2B, zijn voor zowel dames als heren geschikt.

Dergelijke stoere en professionele handschoenen zijn lang niet altijd nodig. Wie zich niet op de fiets, scooter of motor waagt, kan ook kiezen voor gebreide touchscreen Handschoenen met een mooi Noors patroon bijvoorbeeld. Zo kun je heerlijk naar buiten, achter de kinderwagen, joggen en hardlopen, de hond uitlaten, boodschappen doen, met deze handige handschoenen aan. Ook de gebreide versie beschikt namelijk over een speciaal materiaal op de vingertoppen, zodat het bedienen van je mobiel altijd makkelijk lukt.

Maar ook voor deurverkopers, of collectanten, die continu met een tablet rondlopen om de klant in te schrijven, zijn dergelijke handschoenen een uitkomst.

Handschoenen om altijd bij je te dragen

We zijn zo aan smart apparatuur verslingerd geraakt: of het nu voor werk of privé is, we willen het altijd kunnen bedienen. Hoe fijn is het als je niet telkens je handschoenen hoeft uit te trekken. Het verkleint de kans op winterhanden bijvoorbeeld, of blijft je warmte bieden wanneer je last hebt van artrose handen.

Voor op het werk buiten

Op het werk kunnen dergelijke handschoenen ook een handig hulpmiddel bieden. Vrachtwagenchauffeurs, pakketbezorgers, heftruckchauffeurs, of andere beroepen waarbij je af en aan binnen en buiten bent, en toch smart apparatuur moet bedienen, daarvoor zijn de touchscreen handschoenen eveneens een zeer praktisch hulpmiddel.

R2B Touchscreen Handschoenen

Doordat R2B Touchscreen Handschoenen zeer neutraal van kleur zijn, denk aan het kleurenpalet zwart, wit en grijs, vind je altijd een match voor je outfit. Daarnaast zijn dit perfecte geschenken voor feest- en verjaardagen, maar ook voor bedrijven om te schenken aan het personeel.